Правова допомога громадським організаціям інвалідів

Правова допомога громадським організаціям інвалідів. інвалідів

У Сумському місцевому центрі із надання безоплатної вторинної правової допомоги (ЦНБВД) 13 жовтня відбувся «круглий стіл» за темою «Зміни до відомостей про громадські формування. Розширення доступу до безоплатної правової допомоги».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві відкрилася фотовиставка «Чемпіон у кожному», присвячена українським паралімпійцям

У Києві відкрилася фотовиставка «Чемпіон у кожному», присвячена українським паралімпійцям. фотовиставка

У Києві, на станції метро “Олімпійська” розпочала роботу фотовиставка «Чемпіон у кожному». Експозиція присвячена участі спортсменів України у Паралімпійських іграх-2016 в Ріо-де-Жанейро.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особое место для особых детей открыли на Львовщине (ВИДЕО)

Особое место для особых детей открыли на Львовщине (ВИДЕО). детей

Особое место для особых детей. На Львовщине открыли первый в Украине центр дневного пребывания для детей с отклонениями в развитии. Здесь дети-инвалиды будут учиться самостоятельности, заниматься с логопедом, психологом и просто играть. И всё это — абсолютно бесплатно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Цикл семінарів для спеціалістів, які працюють з дітьми з порушеннями розвитку

Цикл семінарів для спеціалістів, які працюють з дітьми з порушеннями розвитку. порушеннями розвитку, терапевтичної допомоги, інтеграції

У жовтні на базі ГО “Харківський центр реабілітації молодих інвалідів та членів їх сімей «Право вибору» (м. Харків, вул. Киргизька, 10) ми розпочинаємо разом з польськими колегами цикл семінарів (рівні I, II, III) для спеціалістів, які працюють з дітьми з порушеннями розвитку (дефектологи, психологи, логопеди, спеціалісти з сенсорної інтеграції) та батьків.

Детальніше…Додати коментар (0)

Про зайнятість осіб з інвалідністю та колишніх учасників АТО говорили на засіданні “круглого столу” в Уманському міському центрі зайнятості

Про зайнятість осіб з інвалідністю та колишніх учасників АТО говорили на засіданні “круглого столу” в Уманському міському центрі зайнятості. інвалідністю

Про сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю, в тому числі учасників антитерористичної операції, які мають інвалідність йшлося на засіданні «круглого столу», яке відбулося в Уманському міському центрі зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівська політехніка створює сприятливі умови для студентів з особливими потребами

Львівська політехніка створює сприятливі умови для студентів з особливими потребами. особливими потребами, інклюзивної освіти

За даними ООН і Всесвітньої організації охорони здоров’я нині у світі 10% населення – це люди з особливими потребами. Автор пам’ятає перші повоєнні роки, коли міста були переповнені інвалідами війни. Багато хто не, маючи двох ніг, пересувався на такій собі дошці з коліщатами-підшипниками, відштовхуючись від землі дерев’яними брусками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Киев создаст инфраструктуру для инвалидов в метро

Киев создаст инфраструктуру для инвалидов в метро. метро

В 2017 году Киев примет программу инфраструктуры для маломобильных людей в метро. Об этом в комментарии 44.ua рассказал руководитель департамента транспортной инфраструктуры Сергей Майзель.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Полтавщині взялися вирішувати проблеми доступності

На Полтавщині взялися вирішувати проблеми доступності. доступності, інвалідністю

Проблему, на яку довгий час закривали очі, врешті зрушили з місця. Так, аби обійти “коридори бюрократії” чиновники разом з громадськістю реалізовують на Полтавщині пілотні проекти з забезпечення інвалідів засобами доступності. Як це втілюватимуть у межах області говорили на робочій нараді у голови обласної ради Олександра Біленького.

Детальніше…Додати коментар (1)