Проблеми дітей з аутизмом будуть представлені на громадській раді при Міністерстві соціальної політики України

Проблеми дітей з аутизмом будуть представлені на громадській раді при Міністерстві соціальної політики України. розладами аутистичного спектру, синдромом аутизму

Вперше організація, яка займається проблемами дітей з аутизмом в Україні, увійшла до складу Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України. Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» був рекомендований до участі в установчих зборах та представник Фонду пройшов відбір до складу Громадської ради.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запрошуємо киян з інвалідністю знайти себе на ринку праці з допомогою HR-фахівців

Запрошуємо киян з інвалідністю знайти себе на ринку праці з допомогою HR-фахівців. інвалідністю

Люди з інвалідністю часто переживають процес тривалих безрезультатних пошуків роботи. Зазвичай, причиною вважають стереотипне ставлення до них працедавців. Але практика показує, що головна причина – невміння себе презентувати.

Детальніше…Додати коментар (1)

«Твой ребенок просто не такой, как все»

«Твой ребенок просто не такой, как все». зрения

День 15 октября во всем мире называют Международным днем белой трости (International White Cane Safety Day). Это не праздник. Это своеобразный знак беды, напоминающий обществу о существовании рядом людей с ограниченными физическими возможностями, о помощи и солидарности. Белая трость это символ незрячих людей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ зобразили своє бачення людей з особливими потребами у малюнках (ВІДЕО, ФОТО)

Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ зобразили своє бачення людей з особливими потребами у малюнках (ВІДЕО, ФОТО). інвалідністю

Незвичайна акція пройшла у Ладижинському аграрному коледжі. Студентів попросили зобразити своє бачення людей з інвалідністю у малюнках.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чи став Луцьк безбар’єрним містом для особливих людей?

Чи став Луцьк безбар’єрним містом для особливих людей?. доступності, маломобільних, неповносправних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Буває, як тільки бачать милиці, просто не зупиняються, – так кажуть неповносправні мешканці Луцька про водіїв маршруток, які заради своєї вигоди ігнорують інвалідів. З подібними проблемами стикається понад 13 тисяч лучан з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особам з інвалідністю – про аспекти пенсійного законодавства

Особам з інвалідністю – про аспекти пенсійного законодавства. інвалідністю

Жидачів. У певної частини осіб з інвалідністю вікової категорії «45+» спостерігається недостатній рівень мотивації до праці. І саме це є головною перешкодою на шляху до трудової діяльності. Як свідчить практика, дехто з безробітних знаходить будь-які відмовки від прийнятних пропозицій працевлаштування, боячись зменшення розміру пенсії або ж її втрати.

Детальніше…Додати коментар (1)

Юрій Духно в п’ятірці кращих з гри у бочча на міжнародному турнірі (ВІДЕО)

Юрій Духно в п’ятірці кращих з гри у бочча на міжнародному турнірі (ВІДЕО). юрій духно, бочча

Полтавець увійшов до п’ятірки кращих спортсменів на турнірі з бочча. Змагання відбувалися у Польщі. Туди з’їхалися люди з обмеженими можливостями з шістнадцяти країн світу. Про враження полтавця та чого йому не вистачає, аби завойовувати перші місця, дізнавалася наша знімальна група.

Детальніше…Додати коментар (0)