У Вінниці бійцю АТО безкоштовно встановлять унікальний протез

У Вінниці бійцю АТО безкоштовно встановлять унікальний протез. протеза

19-річний учасник АТО Олександр Гудзь із Зозова Липовецького району стане першим пацієнтом унікальної в Україні програми. Захиснику встановлять інноваційний високотехнологічний протез нижньої кінцівки за державний кошт. Розроблять його на протезно-ортопедичному підприємстві у Вінниці запрошені фахівці з Японії.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мінмолодьспорту обговорили участь української команди в Invictus Games-2017

В Мінмолодьспорту обговорили участь української команди в Invictus Games-2017. invictus games

21 жовтня в Міністерстві молоді та спорту відбулася нарада під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції Миколи Мовчана щодо участі української команди у Invictus Games, що відбудуться 24-30 вересня 2017 року у Торонто (Канада).

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабилитация по-американски: физиотерапевты из США делились опытом в Запорожской облбольнице (ФОТО)

Реабилитация по-американски: физиотерапевты из США делились опытом в Запорожской облбольнице (ФОТО). реабилитации, реабилитологов

Не все лечебные учреждения могут «похвастаться» тем, что именно на их базе проводят масштабные всеукраинские тренинги. Но Запорожская областная больница, благодаря возможностям недавно созданного и успешно работающего отделения реабилитации, удостоилась чести с 17 по 20 октября принимать у себя иностранных тренеров и реабилитологов со всей Украины…

Детальніше…Додати коментар (0)

Люксембурзький Червоний Хрест створить на базі санаторію «Святі гори» Центр реабілітації інвалідів

Люксембурзький Червоний Хрест створить на базі санаторію «Святі гори» Центр реабілітації інвалідів. реабілітації

Люксембурзький Червоний Хрест створить на базі санаторію «Святі гори» Центр реабілітації інвалідів. Про це повідомили представники Червоного Хреста під час зустрічі з головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським. До створення Центру реабілітації представники Червоного Хреста приступлять уже навесні.

Детальніше…Додати коментар (0)

Приятельський бал учетверте запросив на танок (ВІДЕО)

Приятельський бал учетверте запросив на танок (ВІДЕО). приятельський бал

Вони кружляли у віденському вальсі, мазурці, польці та падеспані. Танцювали так, що аж захоплювало дух. І робили це… на інвалідних візках. На Прикарпатті відбувся уже традиційний «IV Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями».

Детальніше…Додати коментар (0)

«Особливий» рівнянин: «Я не топив горе у склянці, а знайшов життя у спорті» (ФОТО, ВІДЕО)

«Особливий» рівнянин: «Я не топив горе у склянці, а знайшов життя у спорті» (ФОТО, ВІДЕО). стрибав

Рівнянин Віталій Крамарець кілька років тому отримав серйозну травму хребта і нині пересувається на візку. Однак хлопець живе повноцінним життям та займається екстремальними видами спорту. Нещодавно стрибав із парашутом, пірнав із аквалангом, стрибав із роумп-джампінга і займався регбі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тільки сильним духом усміхається удача

Тільки сильним духом усміхається удача. зайнятості, праці

Питання надання ефективних соціальних послуг особам з інвалідністю перебуває на постійному контролі у Радехівському районному центрі зайнятості. Фахівці приділяють велику увагу мешканцям району з ушкодженим здоров’ям, намагаючись якомога швидше повернути їх у трудові колективи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Активісти встановили сенсорну кімнату для особливих дітей Калуша (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти встановили сенсорну кімнату для особливих дітей Калуша (ФОТО, ВІДЕО). дітей

Вихованці «Добродії Калуської» відтепер займатимуться ще і в сенсорній кімнаті. 20 жовтня її відкрили у приміщенні закладу соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Детальніше…Додати коментар (0)