У Кропивницькому СБУ викрила на хабарництві посадовця бюро медико-санітарної експертизи (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому СБУ викрила на хабарництві посадовця бюро медико-санітарної експертизи (ФОТО, ВІДЕО). медико-санітарної експертизи, person, clothing, trousers, man, jacket, jeans, outdoor, footwear. A man talking on a cell phone

Співробітники Служби безпеки спільно з прокуратурою затримали на хабарі одного з керівників комісії Кіровоградського обласного бюро медико-санітарної експертизи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Фонд Східна Європа в партнерстві з Благодійним Фондом «Омріяна Країна» оголошують про старт проекту «Центр професійного розвитку»

Фонд Східна Європа в партнерстві з Благодійним Фондом «Омріяна Країна» оголошують про старт проекту «Центр професійного розвитку». пошуку роботи, smile, text, person, human face, clothing, woman, poster. A screenshot of a cell phone screen with text

Географія проекту: м. Київ, вул. Преславинська, 39 оф.429, тел. 050-73-263-73; 063-246-40-86

Мета проекту: підвищення рівня життя та фінансової самостійності учасників проекту шляхом надання комплексної допомоги в перекваліфікації і працевлаштуванні.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди – учасники відкритого ринку праці

Інваліди – учасники відкритого ринку праці. інвалідністю, інвалідів, person, sitting, indoor, wall, group, people, human face, clothing, woman, conference room. A group of people sitting at a table

8 листопада 2016 року у приміщенні Магдалинівського районного центру зайнятості для роботодавців проведено семінар на тему: «Презентація послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі, щодо вирішення питань зайнятості інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

Два нові сходинколази для потреб людей з обмеженими можливостями, які пересуваються на інвалідних візках, придбали цього року за рахунок міського бюджету (ФОТО, ВІДЕО)

Два нові сходинколази для потреб людей з обмеженими можливостями, які пересуваються на інвалідних візках, придбали цього року за рахунок міського бюджету (ФОТО, ВІДЕО). обмеженими можливостями, person, man, standing, military, clothing, indoor, holding, suit, hand, dressed. A couple of people that are standing in front of a military man

7 листопада міський голова Віталій Малецький разом із своїми заступниками та депутатом Кременчуцької міської ради Володимиром Шибашовим перевірили в дії новий сходинколаз, який було придбано цього року за рахунок міського бюджету для потреб людей з обмеженими можливостями, які пересуваються на інвалідних візках.

Детальніше…Додати коментар (0)