Громадські омбудсмени ОПОРИ у прямому ефірі говоритимуть про доступність виборів у Чернівцях

Громадські омбудсмени ОПОРИ у прямому ефірі говоритимуть про доступність виборів у Чернівцях. чернівецька область, вибори, виборча дільниця, доступність, інвалідність

У четвер, 9 квітня, о 18:30 на сторінці ОПОРИ у соціальній мережі Facebook відбудеться другий випуск програми “Доступ до виборів” про загальну ситуацію з доступністю виборчих дільниць у Чернівецькій області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інсуліновий голод у Кропивницькому: хворим на цукровий діабет не видають безкоштовні ліки (ВІДЕО)

Інсуліновий голод у Кропивницькому: хворим на цукровий діабет не видають безкоштовні ліки (ВІДЕО). кропивницький, ліки, хворий, цукровий діабет, інсулін

У Кропивницькому виникли перебої з безкоштовним інсуліном. Його не можна отримати в аптеці за рецептом лікаря. Про це Суспільному розповіла завідувачка аптеки Ольга Касьянова. За гроші купити інсулін можна.

Детальніше…Додати коментар (0)

Андрій Демчук: Сподіваюся на ще одне золото Паралімпіади

Андрій Демчук: Сподіваюся на ще одне золото Паралімпіади. андрій демчук, паралимпиада, карантин, спортсмен, чемпион

Андрій Демчук – успішний спортсмен, чемпіон Паралімпійський Ігор у Ріо-де-Жанейро. Попри заняття спортом, він працює асистентом кафедри інформаційних систем та мереж інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НУ «Львівська Політехніка». У рубриці «Дізнайся про все» від управління спорту Львова Андрій розповів про все, що цікавило людей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дистанційна робота інклюзивного центру в Бердянську

Дистанційна робота інклюзивного центру в Бердянську. бердянськ, ооп, карантин, консультация, інклюзивно-ресурсний центр

На час карантину тимчасово зупинені заняття для дітей з особливими потребами в інклюзивно-ресурсному центрі. Та педагоги продовжують підтримувати спілкування з їхніми батьками та опікунами, надають консультації у телефонному режимі, електронною поштою або по відеозв’язку.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Тернополі влаштовують нові бордюри: місто стане зручнішим для людей з інвалідністю (ВІДЕО)

У Тернополі влаштовують нові бордюри: місто стане зручнішим для людей з інвалідністю (ВІДЕО). тернопіль, бордюр, карантин, інвалідний візок, інвалідність

Красивий та доступний для усіх.

Тернопіль, яким пересуваються батьки з дітьми на колясках або ж люди на інвалідних візках. І зараз, під час карантину, заради комфорту роблять усе можливе.

Детальніше…Додати коментар (0)