Українська ГО вперше отримала статус спостерігача при комітеті ООН із прав людей з інвалідністю (ВІДЕО)

Українська ГО вперше отримала статус спостерігача при комітеті ООН із прав людей з інвалідністю (ВІДЕО). го боротьба за права, комитет оон, конвенція, спостерігач, інвалідність

ГО “Боротьба за Права” стала першою українською організацією, яка отримала статус спостерігача при комітеті ООН з прав людей із інвалідністю.

Конвенція про права людей з інвалідністю — це міжнародний договір ООН створений 13 грудня 2006 року.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ветерани АТО/ООС Одещини стануть кіберспортсменами

Ветерани АТО/ООС Одещини стануть кіберспортсменами. одещина, ветеран ато/оос, кіберспортсмен, набір, інвалідність

Центр допомоги учасникам АТО в Одеській області на своїй сторінці у Facebook зробив офіційне оголошення про початок набору в кіберспортивні команди ветеранів АТО/ООС та осіб з інвалідністю внаслідок війни віком до 50 років.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Іграх Нескорених представили дизайнерські кавери для протезів

На Іграх Нескорених представили дизайнерські кавери для протезів. changeable, ігри нескорених, кавер, проект, протез

Команда соціального проєкту Changeable створила текстильні кавери для протезів кінцівок та предмети одягу для учасників Ігор Нескорених.

На каверах для учасників Ігор Нескорених 2.0 зображена патріотична символіка та символіка змагань.

Детальніше…Додати коментар (0)

З 1 січня 2021 року інклюзивність медичних закладів стане обов’язковою вимогою при укладенні договорів із НСЗУ

З 1 січня 2021 року інклюзивність медичних закладів стане обов’язковою вимогою при укладенні договорів із НСЗУ. нсзу, договір, доступ, медичний заклад, інвалідність

Однією з головних вимог при укладенні договору між закладом охорони здоров’я та НСЗУ з 1 січня 2021 року буде наявність умов для медичного обслуговування й вільного доступу до будівель та приміщень людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Про це заявила перша заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Садов’як.

Детальніше…Додати коментар (0)

Які пільги є у чорнобильців в Україні та як відстоювати право на виплати

Які пільги є у чорнобильців в Україні та як відстоювати право на виплати. чаес, аварія, ліквідатор, пільга, чорнобилець

В Україні людям, які брали участь в ліквідації аварії на ЧАЕС, безпосередньо постраждали від її впливу, а також їхнім родичам в окремих випадках гарантовані виплати і пільги.

Детальніше…Додати коментар (0)

Регіональний координатор Уповноваженого в Полтавській області взяла участь у вебінарі «Новини в законодавстві. Компенсаційні виплати на догляд за особою з інвалідністю 1 групи»

Регіональний координатор Уповноваженого в Полтавській області взяла участь у вебінарі «Новини в законодавстві. Компенсаційні виплати на догляд за особою з інвалідністю 1 групи». полтавська область, вебінар, догляд, компенсація, інвалідність

Регіональний координатор Уповноваженого ВРУ з прав людини в Полтавській області Віра Яковенко взяла участь у вебінарі «Новини в законодавстві. Компенсаційні виплати на догляд за особою з інвалідністю 1 групи», на запрошення партнерської ГО людей з інвалідністю «МІСТ», що проводився за ініціативи Всеукраїнської асамблеї людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

До житлово-експлуатаційних організацій Кропивницького потрібні 20 працівників

До житлово-експлуатаційних організацій Кропивницького потрібні 20 працівників. жео, кропивницький, працевлаштування, центр зайнятості, інвалідність

За інформацією обласного центру зайнятості, житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО) Кропивницького потребують 20 працівників за професіями різного спрямування.

Детальніше…Додати коментар (0)