«Працюй ВІЛЬНО». «Зайнятість є однією із сфер створення рівних можливостей для осіб з інвалідністю», – Євген Котик, перший заступник Міністра соціальної політики (ВІДЕО)

«Працюй ВІЛЬНО». «Зайнятість є однією із сфер створення рівних можливостей для осіб з інвалідністю», – Євген Котик, перший заступник Міністра соціальної політики (ВІДЕО). євген котик, працюй вільно, працевлаштування, проект, інвалідність

Перший заступник Міністра соціальної політики Євген Котик прокоментував програмі “Подробиці” старт нового проекту для працевлаштування людей з інвалідністю “Працюй вільно”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Цифрові технології для людей з інвалідністю

Цифрові технології для людей з інвалідністю. жестова мова, портал дія, серіал, цифрові технології, інвалідність

Люди з інвалідністю – найбільш уразлива категорія людей. На жаль, через низьку мобільність, слабкий зір чи інші проблеми зі здоров’ям звичайні речі, як от похід в магазин чи прогулянка містом, подекуди стають надзвичайно складним випробуванням.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як навчатися без бар’єрів

Як навчатися без бар’єрів. удпу імені павла тичини, самореалізація, соціалізація, туризм, інвалідність

Нині якісне розв’язання проблеми інклюзивного навчання, інтеграції людей з особливими потребами у громадське життя — актуальне і затребуване як ніколи.

Що інноваційного напрацьовано на цій ниві в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини…

Детальніше…Додати коментар (0)

Форум «Молодь, дружня до людей з інвалідністю» (ВІДЕО)

Форум «Молодь, дружня до людей з інвалідністю» (ВІДЕО). очаків, форум молодь дружня до людей з інвалідністю, проект, підтримка, соціалізація

23-26 липня в м. Очаків Миколаївської області відбудеться Форум «Молодь, дружня до людей з інвалідністю». Це фінальний етап проєкту, який переміг в конкурсі від управління молоді та спорту Миколаївської ОДА.

Детальніше…Додати коментар (0)

Цілеспрямовані й працьовиті. Кропивницький тренер 21 рік працює з паралімпійцями (ВІДЕО)

Цілеспрямовані й працьовиті. Кропивницький тренер 21 рік працює з паралімпійцями (ВІДЕО). кропивницький, олег соколовський, паралімпійські ігри, тренер, інвалідність

Спортсмени з інвалідністю вирізняються цілеспрямованістю та працьовитістю. Так про своїх вихованців говорить заслужений тренер України Олег Соколовський з Кропивницького. З 36 років роботи тренером 21 тренує спортсменів-паралімпійців. Нині дві його вихованки-легкоатлетки готуються до участі у літніх Паралімпійських іграх.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дозвілля для особливих. Турнір з рибної ловлі (ВІДЕО)

Дозвілля для особливих. Турнір з рибної ловлі (ВІДЕО). виноградів, адаптація, рибна ловля, турнір, інвалідність

16 липня в м. Виноградів за ініціативи голови Берегівської РДА Ігоря Вантюха відбувся турнір з рибної ловлі для людей з інвалідністю. Захід пройшов під гаслом «Нема переможців, нема переможених». Адже учасники змагались не за першість, їхньою метою був відпочинок на природі та адаптація людей з особливими потребами до активного способу життя.

Детальніше…Додати коментар (0)