У Черкасах облаштують пляж для інвалідів

1 30 8399723cb75e83c6a0ce87f85098cc61. пляжу

У Черкасах незабаром з’явиться пляж для людей з інвалідністю. Облаштують його на території пляжу “Живчик”, розташованого поблизу храму Андрія Первозванного на вулиці Героїв Дніпра. Міській владі вдалося домовитись із орендарем цього пляжу про розміщення на цій території спеціалізованого місця відпочинку для людей з особливими потребами.

Як розповів заступник міського голови Борис Євмина, найближчими днями буде уточнено проект майбутнього пляжу (розробленого ще торік), а також визначено підрядників. Потім розпочнуться роботи зі зведення необхідних елементів на пляжі для людей з інвалідністю. А саме: облаштування під’їздів до води для інвалідів-візочників, санвузлів, переодягалень тощо.

На спорудження такого пляжу в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на цей рік закладено 100 тисяч гривень.

“Цих грошей має вистачити на розв’язання першочергових проблем. Також посильну допомогу зі зведення необхідних елементів на пляжі для інвалідів надасть орендар пляжу “Живчик”. Цього тижня будуть узгоджені всі питання, а з наступного розпочнуться роботи, аби вже у червні люди з особливими потребами мали змогу повноцінно відпочити біля води”, – зауважив Борис Євмина.

За його словами, територія пляжу “Живчик” має зручне розташування, а також розвинену інфраструктуру. Зокрема, поруч розташована зупинка громадського транспорту, також облаштовано місце для паркування авто.

Телеканал ТВі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*