Чотири станції Одеської залізниці стануть ще комфортнішими для маломобільних громадян

1 18 2 5407. обмеженими фізичними можливостями

Ще чотири станції Одеської залізниці стануть комфортнішими для осіб з обмеженими фізичними можливостями за наявності необхідного фінансування.

Згідно з Програмою зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2014 рік у першому кварталі поточного року мають бути встановлені додаткові покажчики для інформування інвалідів на вокзалі Одеса-Головна, встановлені переговорні пристрої чергового персоналу з маломобільними групами населення на вокзалах станцій Олександрія та Помічна, а також встановлено кнопку виклику чергового персоналу у куточку для інвалідів у платному залі вокзалу станції Знам’янка.

У поточному році до планів-графіків проведення щомісячних технічних занять з працівниками пасажирського та приміського господарств залізниці включені питання основних положень міжнародної Конвенції про права інвалідів.

Ця конвенція потрібна, щоб у суспільстві до людей з обмеженими фізичними можливостями ставилися як до його повноцінних членів, формувалося шанобливе ставлення до прав та гідності мало мобільних громадян. Конвенція є першим юридично обов’язковим документом для всебічного захисту прав осіб з інвалідністю.

Робота зі створення комфортних умов перебування людей з обмеженими фізичними можливостями на вокзалах та станціях Одеської залізниці продовжується.

Міністерство транспорту та зв’язку України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*