Одеська залізниця продовжує створювати комфортні умови для інвалідів

1 18 2 5407. інвалідів

У першому кварталі поточного року залізничники продовжили створювати належні умови для комфортного перебування осіб з особливими потребами на території вокзалів та станцій Одеської залізниці. Незважаючи на складну фінансову ситуацію, залізничники продовжують робити посильний внесок для покращення умов перебування на об’єктах залізничної інфраструктури інвалідів.

За три місяці 2014 року на пасажирському вокзалі Одеса-Головна було встановлено 22 покажчики щодо розташування спеціалізованого залу очікування, квиткових кас, туалету, кнопок виклику персоналу. У куточку для інвалідів платного залу вокзалу станції Знам’янка встановлено кнопку виклику чергового персоналу. З черговим персоналом вокзалів, станцій та працівниками поїзних бригад систематично проводяться технічні заняття щодо забезпечення якісного обслуговування даної категорії пасажирів, створення комфортних умов перебування на вокзалах та в поїздах. Десять таких занять проведено p працівниками моторвагонних депо станцій Одеса-Застава-1 та Христинівка. Забезпечено інформування пасажирів щодо роботи Груп з надання допомоги пасажирам з обмеженими фізичними можливостями до складу яких входять працівники медпунктів.

Робота проводиться згідно з «Програмою зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів транспортно-дорожньої туристичної інфраструктури та поштового зв’язку на 2014 рік по Одеській залізниці»

Прес-служба Одеської залізниці

Одеська залізниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*