Представники громадських організацій інвалідів перевірили рівень доступності до адміністративного приміщення

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. доступності, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Як інформує департамент інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької обласної державної адміністрації, створення доступного архітектурного середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення є важливим соціальним пріоритетом в діяльності відомства і свідченням цього є те, що вся робота в даному напрямку здійснюється у тісній співпраці з громадськими організаціями інвалідів.

Так, нещодавно відбувся аудит з визначення доступності для осіб з обмеженими фізичними можливостями до адміністративного приміщення департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації за участю представників комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної інфраструктури та громадських організацій. За словами представників громадських організацій інвалідів, перевірки на предмет доступності важливо проводити на об’єктах соціальної інфраструктури, оскільки ними найчастіше користуються люди з обмеженими фізичними можливостями. Таку ініціативу підтримали керівники департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Відтак, за результатами аудиту будуть подані пропозиції з ілюстраціями до департаменту та профільного комітету щодо усунення виявлених порушень.

Чернівецька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*