9-13 лютого проводяться семінари на тему «Доступ залізничного транспорту для маломобільних осіб»

1 30 show 26918 1. маломобільних осіб

9-13 лютого представники Мінінфраструктури, місцевих органів влади, Укрзалізниці, залізниць та громадських організацій інвалідів обговорюватимуть питання доступності маломобільних осіб до громадського, зокрема – залізничного, транспорту в рамках семінарів на тему «Доступ залізничного транспорту для маломобільних осіб».

Семінари відбуватимуться на залізничних вокзалах пасажирських станцій Житомир, Дніпропетровськ, Харків.

В рамках семінарів планується забезпечити відповідні органи, громадськість та залізничні підприємства оглядом законодавства ЄС/правил, що стосуються цього питання, а також наданням практичних рекомендацій щодо покращення конструкцій пасажирських залізничних станцій України та рухомого складу.

Семінари відбуваються в рамках технічної допомоги Європейського Союзу – проекту Twinning: «Надання інституційної підтримки Міністерству інфраструктури України з питань підвищення ефективності роботи та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Нагадаємо, ще в серпні 2014 року було ухвалено рішення про проведення протягом 2015-2016 років перевірок близько 20 найбільших пасажирських залізничних станцій щодо їх доступності для маломобільних осіб.

Міністерство інфраструктури України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*