На залізниці створюють доступні умови для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

1 18 3 news 2083 2. обмеженими фізичними можливостями

  1 18 3 news 2083 1Придніпровська залізниця, навіть за браку коштів, дбає про доступність об’єктів своєї інфраструктури для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Так, щоб спростити пересування пасажирів з особливими потребами територією вокзалу та їх посадку у вагони у 2014 році було придбано підйомну платформу та два інвалідні візки для вокзалу Запоріжжя-1. Є плани переобладнання одного із службових приміщень цього вокзалу в кімнату відпочинку для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Проект перепланування вже пройшов експертизу.

Також на території Запорізької області торік було обладнано пандусами для інвалідних візків пасажирську платформу 168-й км.

Довідка: Протягом 2014 року поїздами дальнього сполучення Придніпровська залізниця перевезла 751 пасажира з обмеженими фізичними можливостями. У 169 випадках для цих перевезень було задіяно спеціальні вагони, обладнані гідравлічними підйомниками для інвалідних візків, розширеними дверними проходами і тамбурами, спеціальними туалетами.

ДП Придніпровська залізниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*