В Одесі 5 пляжів облаштовані для відпочинку людей з обмеженими фізичними можливостями

1 26 3 IMG 8534 2. обмеженими фізичними можливостями

  1 26 3 IMG 8534 1Напередодні курортного сезону департамент праці та соцзахисту Одеської міськради інформує про міські пляжі для осіб з обмеженими фізичними можливостями

Станом на 22 травня 2015 року в місті Одесі функціонує 5 міських пляжів, на яких створені спеціальні місця для відпочинку маломобільних груп населення:

– пляж «Для людей з обмеженими фізичними можливостями» між траверсами №№ 6а і 7в районі 11 станції Великого Фонтану;

– пляж «Гідропарк «Лузанівка»;

– Дайвінг-клуб для спуску у воду аквалангістів з порушенням опорно-рухового апарату;

– пляж «Дельфін»;

– пляж «Bono Beach» в районі Аркадії.

Крім цього, орендарем пісочної зони біля кафе «Ланжерон» у районі пляжу «Ланжерон» проводяться відповідні роботи з облаштування території. Закінчення робіт заплановано на 01 червня 2015 року.

Департаментом праці та соціальної політики спільно з департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху та громадськими організаціями інвалідів складено графік перевезення людей з обмеженими можливостями на міські пляжі. З 20 травня автоперевізниками організована благодійне перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями на морське узбережжя Одеси.

Громадські організації інвалідів поінформовані про спеціальні місця на пляжах і групові перевезення на позачерговому засіданні Консультативної ради при департаменті праці та соціальної політики Одеської міської ради, яке відбулося 21 травня поточного року у Великій сесійній залі Одеської міської ради.

Офіційний сайт міста Одеса +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*