Бордюри поза людських можливостей (ВІДЕО)

1 09 1 a7984b0db404 2. пандуси

  1 09 1 a7984b0db404 1

Дніпропетровськ. На вулиці Робочій, де зараз йде ремонт людям на візках ніяк переходити вулиці. Вони б’ють на сполох та шукають підтримки чиновників. Чи врахують їхні потреби цього разу далі в сюжеті.

Олександр, людина з обмеженими фізичними можливостями, живе поблизу вулиці Робочої. Він пересувається на візку вже близько тринадцяти років. Чоловік скаржиться, у місті для людей з такими ж потребами як у нього майже нічого не передбачено. Потрапити до кінозали, ресторану, прогулятися по набережній чи то б навіть зробити загранпаспорт – пандусів на будівлях просто немає. Тепер же перебратися на інший бік Робочої теж неможливо. Адже бордюри набагато вище від рівня дороги та тротуару.

Олександр подзвонив на гарячу лінію облдержадміністрації, але на своє запитання чіткої відповіді не отримав.. Тоді розібратися в ситуації вирішив Дніпропетровський державний. Виявляється в ОДА про людей з особливими потребами не забули. Пандуси на переходах запланували ще при розрахунках.

Можновладці і подібні недоліки ремонту обіцяли усунути. Ретельно все проконтролювати та за потреби змусити виконавця виправляти роботу.

Чиновники планують зробити й вказівники, де ж саме знаходяться пандуси. Аби людям з обмеженими фізичними можливостями було легше орієнтуватися. Після завершення ремонтних робіт пересуватися по вулиці Робочій для них стане зручно. Тепер сподіваються, що про них дбатимуть і далі. Мріють, аби по всьому місту встановили пандуси для полегшення життя візочників. Адже вони вже втомилися від дискомфорту та незручностей, які супроводжують їх протягом всього життя.


Дніпропетровський Державний телеканал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*