У 2015 році спеціалізованими вагонами Південної залізниці для перевезення інвалідів-візочників скористалися 147 пасажирів

1 04 000624 381618. обмеженими фізичними можливостями

Упродовж січня-листопада залізничники Південної магістралі 129 разів включали до складу пасажирських поїздів спеціальні вагони для перевезення 147 інвалідів-візочників. Найчастіше спеціальні вагони включалися до складу поїздів, що слідували до Києва, Львова, Запоріжжя та Одеси.

На Південній залізниці ведеться постійна робота зі створення комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями. Упродовж 2012-2014 рр. залізничники здійснили низку заходів для забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до інфраструктури залізничного транспорту.

Крім того, на вокзалах Південної залізниці організовано роботу груп з надання допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями в питаннях придбання квитків, доставки пасажирів на інвалідних візках та їхніх речей до поїздів тощо. Вони складаються з чергових помічників начальника вокзалу, носіїв, а також за необхідності – працівників медпункту та інших працівників вокзалу.

Упродовж 11 місяців 2014 року за заявками пасажирів на інвалідних візках спеціальні вагони для перевезення пасажирів цієї категорії включалися до складу пасажирських поїздів 126 разів.

Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*