«Створення доступного середовища для людей з особливими потребами» (ВІДЕО)

1 17 1 5541112893542782 2. особливими потребами

В Чернівцях обговорили електронну петицію: «Створення доступного середовища для людей з особливими потребами». Іван Фестрига голова Чернівецької обласної організації: «У інвалідів по зору проблеми користування громадського транспорту і пересування. Добре, якби озвучувались маршрутки не лише в середині, а й ззовні. У Києві до прикладу є таке. Було б добре, якби і у нас це робилось».

Петиція «Створення доступного середовища для людей з обмеженими можливостями» на сайті Чернівецької міської ради набрала 252 з необхідних 250 голосів.

Артем Жук, автор електронної петиції: «Щодо паркомісць вони облаштовуються, але повільно, бордюри з порушеннями норм. Ми на форумі обговорювали доступність Чернівців, як виявилось, вони не доступні для людей з особливими потребами».

Також автор петиції виступив з пропозицією створити спеціальні робочі групи, які б контролювали роботу щодо доступності міста.

Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова: «Створіть групу, можливо дві. Громадськими активістами вся робота зроблена. Тому поки є погода, зверніться до міськшеп і я думаю вже можна починати виконувати необхідні роботи».


Телеканал “Чернівці”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*