Запрошуємо до участі у Всеукраїнському творчому конкурсі «Урок казки»

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському творчому конкурсі «Урок казки». конкурсі

2013 рік визначений Президентом України Віктором Януковичем Роком дитячої творчості. Зокрема, в рамках дитячого соціального проекту «Свято дитячих мрій» проводиться Всеукраїнський творчий конкурс для дітей «Урок казки».

Проект в першу чергу створений для дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів тощо.

Конкурс проводиться за підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини Юрія Павленка, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства культури, Міністерства соціальної політики України.

Як зазначають організатори конкурсу, цей проект спрямований привернути увагу суспільства до потреб підростаючого покоління, допомогти їм засобами мистецтва реалізуватися як особистостям.

Брати участь у конкурсі можуть діти віком від 6 до 16 років. В конкурсі передбачається як командна (до 15 осіб) так і індивідуальна участь.

Жанри конкурсу – різноманітні види творчості сценічного та декоративного мистецтва.

Переможці та номінанти Конкурсу отримують Дипломи переможців та фіналістів, цінні подарунки від організаторів та спонсорів, можливість представити свої роботи у виставці робіт та отримати квитки на фінальний Гала Концерт “Свято дитячих мрій”, який відбудеться за участю зірок української естради.

У Дніпропетровській області конкурс координує Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей (адреса: вул. Ворошилова, 9). Дізнатися про деталі та умови проведення конкурсу можна за телефоном (056) 46-12-96.

Роботи приймаються до 5 жовтня 2013 року.

Довідка:

Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно заповнити анкету, яка розміщена на сайті http://www.dutunstvo.com/urok-kazki/.

Детальну інформацію та положення про конкурс можна також отримати у організаторів конкурсу (ТОВ «Атасов Сінема Груп», м. Київ, вул. Котельнікова, 25 оф.210, тел. +380665796041) або на сайті http://www.dutunstvo.com/urok-kazki/.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Дніпропетровська обласна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*