Свято дитинства у Дендропарку (ФОТО)

1 18 2 IMG 7830 1 2. дендропарку

Кіровоград. Добре, коли ти маєш добрих друзів, ще краще – коли ти спілкуєшся на одній хвилі з однодумцями.

Вже декілька років поспіль у Дендропарку проходить конкурс “Міні Міс та Міні Містер Дендропарку”. Та саме цього року організатори свята Імідж-центр “Ольга” та благодійний фонд “Відкрита Україна” запросили до участі підопічних громадської організації “Серце матері”. Діти на рівні з досвідченими учасниками разом змагались та демонстрували свою майстерність. Так, Богданка Соловей з першої появі на сцені полонила усіх глядачів своєю найяскравішою посмішкою та мегапозитивним настроєм. Трохи перехвилювався та мав проблеми із здоров’ям, але пройшов до кінця усі номери Владик Дяченко. Бо такі неповторні герої наші дітки! Тож й поважне журі відмітили та присудили: І віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Соловей Богдана у категорії молодшої групи серед дівчаток; І віце Містер Дендропарк 2014 – Дяченко Владислав у категорії молодшої групи серед хлопчиків; у номінації “Відкриття року” – Ушаков Денис.

Це свято відбулось у рамках фестивалю “Коло друзів”, яке зібрало не тільки майстрів із усього міста, які навчали та бавили дітей, а й допомогло провести нашу благодійну акцію “Промінчик доброти”. Метою акції був збір коштів на операцію для маленької кіровоградки Лізи Волонтирець. Ця мужня дівчинка, якій лише три рочки, з народження бореться із страшними хворобами – ДЦП та гідроцефалією. Родина Лізи та наша організація щиро вдячні усім небайдужим людям, завдяки яким було зібрано цього дня 993 гривні!

Також хочемо висловити велику подяку благодійним організаціям « Відкрита Україна, “Армія Спасіння”,«Наша родина», Народному депутату України Андрію Табакову, Президенту УМСА в Україні Євгенію Жабковському- православному священику та адміністрації дендропарку за підтримку та подарунки – без вас не відбулось би таке веселе свято, яке запам’ятається не тільки нашім діткам, але й багатьом гостям Дендропарку.

1 18 2 IMG 7830 1

1 18 2 IMG 7834 2

1 18 2 IMG 7989 3

1 18 2 IMG 8057 4

1 18 2 IMG 8091 5

Кіровоградська обласна громадська організація
матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*