На Волині – соціальний тест

1 24 5 vimage 2. інвалідністю

1 24 5 vimage 1Маломобільні волиняни мають змогу взяти участь у тестуванні об’єктів соціальної інфраструктури і приватних фірм щодо їхньої доступності для людей-інвалідів, повідомили організатори.

«Волинь без перешкод» – під такою назвою на Волині триває соціальний тест.

Упродовж травня-липня учасники заходу зможуть напрацювати матеріали щодо створення безперешкодного середовища, популяризації закладів, що є зручними та безпечними для маломобільних груп населення, привернення уваги громадськості до цієї проблеми, надання рекомендацій конкурсантам для покращення умов доступності.

Конкурс проводиться серед державних та приватних юридичних осіб Волинської області щодо найкращого пристосування для обслуговування людей з інвалідністю.

Організатори запрошують громадські організації та інших зацікавлених осіб надати пропозиції об’єктів інфраструктури у Волинській області, які варто було б проінспектувати в рамках конкурсу (у довільній формі на електронну скриньку організації ).

Номінації конкурсу:

«Відкрита до людей з інвалідністю державна установа».

«Відкритий до людей з інвалідністю медичний заклад/аптека».

«Відкритий до людей з інвалідністю заклад торгівлі/обслуговування населення».

«Відкритий до людей з інвалідністю навчальний заклад».

«Відкритий до людей з інвалідністю заклад громадського харчування».

«Відкритий до людей з інвалідністю заклад культури/розважальний заклад».

«Відкритий до людей з інвалідністю банк».

Усі конкурсанти стануть учасниками моніторингу (аудиту) умов доступності об’єктів інфраструктури у Волинській області, згідно з результатами якого будуть визначені переможці – об’єкти, що відповідають стандартам умов доступності.

Для участі у Конкурсі апліканту необхідно заповнити та надіслати заявку в електронному вигляді (на адресу ) або звичайною поштою (на адресу вул. Коперника 8а, м. Луцьк, 43000, ВОГО «Фонд місцевого розвитку») не пізніше 4 липня 2014 року.

Контактна особа – Єлов Віктор, тел.: 099 17 63 025.

Волинські Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*