Конкурс краси дівчат на візках “Краса без обмежень”

1 07 2 in-text-1594747-5501x4520-beautyhjmnb 2. інвалідів

1 07 2 in-text-1594747-5501x4520-beautyhjmnb 117 травня 2015 року о 17.00 годині в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться фінал шостого Всеукраїнського конкурсу краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень». Раніше цей конкурс п’ят років поспіль проходив у Донецькій області та у місті Донецьк. Але у зв’язку зі складною ситуацією на сході України, оргкомітет та цьогорічні організатори прийняли рішення про перенесення конкурсу у Кіровоград.

Конкурс проходитиме за підтримки голови ОДА С.А. Кузьменко, голови обласної ради О.А.Чорноіваненко, Міністерства соціальної політики України, голови обласної організації інвалідів С.М. Подорожнього та голови Донецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України Н.С.Поламарчук, директора Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів С.О.Фоміної.

Конкурс набув широкої популярності у всій Україні і став Всеукраїнським заходом. Ініціаторами та засновниками конкурсу є голова Донецької обласної організації інвалідів Надія Поламарчук та керівник молодіжного комітету ДООІ Віталій Святошенко. У 2015 році організаторами конкурсу виступають Продюсерський центр «БРЕМ-арт продакшн», театр мод «Madina-style», Донецька та Кіровоградська обласні організації інвалідів. Меценат заходу – ТОВ ТД «Центр харчових технологій», ТМ «Молочний Дар», генеральний спонсор – ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ексклюзивні спонсори – меблевий салон «Диван – диванич» та кав’ярня «Два кофе». Спеціальна гостя Рената Корецька – володарка титулу Гран-прі на конкурсі краси «Little King & Queen World» у Болгарії.

У цьогорічному конкурсі візьмуть участь 10 дівчат з різних регіонів України, які пересуваються на інвалідних візках. Очікується приїзд більш ніж 500 глядачів та гостей. Над програмою працюють кращі постановники, хореограф, модельєри та візажисти! Шостий конкурс обіцяє бути яскравим, грандіозним та більш масштабним за форматом, ніж попередні.

Інформаційна підтримка – всеукраїнська газета для інвалідів «Берег надії», сайт dooi.at.ua.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за телефоном:

Директор модельної агенції «ТЕАТР МОД«Madina-style» Мадіна Емельянова 050 744-91-05

Арт-директор продюсерского центру «БРЕМ-арт» продакшн Роман Бутовський 066 935-51-76

«tusovka.kr.ua»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*