Конкурс на проведення моніторингу щодо забезпечення доступу осіб з обмеженими можливостями в день голосування

1 02 6 1358839698 pandus. обмеженими можливостями

IFES оголошує конкурс грантів для НУО, що захищають інтереси інвалідів, для проведення моніторингу щодо забезпечення доступу осіб з обмеженими можливостями в день голосування, 25 жовтня 2015 року, на виборчих дільницях в трьох областях – Дніпропетровській, Львівській та Одеській.

Обрана організація залучить приблизно 210 довгострокових та короткострокових спостерігачів з людей з обмеженими можливостями, які пройдуть необхідну підготовку і проводитимуть моніторинг у трьох визначених областях за наступними напрямками: міру доступності та прилаштованості виборчих приміщень для виборців з обмеженими можливостями, обізнаність членів виборчих комісій щодо потреб таких виборців, наявність доступних інформаційних матеріалів тощо.

Обрана організація інвалідів працюватиме в тісній взаємодії з іншою відібраною на основі конкурсу НУО, що має належний досвід у проведенні спостереження та моніторингу за перебігом виборів, і яка надаватиме допомогу у проведенні навчань для спостерігачів та інші консультативні послуги. Для покриття витрат такої допоміжної організації буде наданий окремий грант.

У доданому файлі ви знайдете детальний опис умов проведення грантового конкурсу та основні вимоги до організацій-учасниць.

Кінцевий термін подання грантових пропозицій – 21 липня 2015 року.

Всі питання та будь-яка інша інформація мають надсилатися на адресу Елізабет Дурбін та Мелані Поулсен (мова спілкування – англійська).

Джерело: IFES

Автор: Svitlana Franchuk

Додатки: RFP 15-170 DPO Access Monitoring 6-26-2015 (RFP 15-170 DPO Access Monitoring 6-26-2015.pdf, 599 Kb)

Портал “Громадський простір”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*