Прес-реліз: Організаторів інклюзивних проєктів запрошують до участі у конкурсі «Кращі інклюзивні практики – 2023»

Прес-реліз: Організаторів інклюзивних проєктів запрошують до участі у конкурсі «Кращі інклюзивні практики – 2023». кращі інклюзивні практики - 2023, сонячні діти херсонщини, суспільство, інвалідність, інклюзія

Прес-реліз: Організаторів інклюзивних проєктів запрошують до участі у конкурсі «Кращі інклюзивні практики – 2023». кращі інклюзивні практики - 2023, сонячні діти херсонщини, суспільство, інвалідність, інклюзія

Сьогодні українці продовжують працювати в умовах війни, під звуки сирен та обстрілів. Не виключення і робота з людьми з інвалідністю – складна, непопулярна, але така необхідна для створення інклюзивного суспільства в Україні. Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи розв’язання проблеми створення інклюзивного суспільства.

Тому, Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023».

Для участі у конкурсі запрошуються заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

Мета конкурсу – популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

Учасникам потрібно заповнити заявку за посиланням https://forms.gle/v26QqjN22MLfrzUw9 та надіслати фото-, відеоматеріали до 31 травня 2023 року на електронну адресу:

Положення і додаткова інформація про конкурс на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv

Яким було нагородження переможців конкурсу у 2021 році можна подивитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=H7h2QgxNPPA

Організатори: Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» – це громадська організація, що створена за ініціативою батьків, які виховують дітей з синдромом Дауна та зареєстрована 21 березня 2014 року.

Сторінка у ФБ https://www.facebook.com/SunnyChildrenKherson/

Тел.: 0997028895 – Ірина, 0505718519 – Тетяна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*