Регіональна євроінтеграція

odessa

На Одещині продовжується активна діяльність громадських організацій по оптимізації регіональної соціальної політики , що є невід’ємною частиною європейських стандартів. Нещодавно, рішенням Одеської обласної ради № 826-VI, було прийнято обласну цільову програму щодо реалізації Конвенції про права інвалідів на період до 2020 року, в розробці якої активно прийняли участь представники громадських організацій Одеської області. Це є черговим прикладом результату взаємодії влади та громадськості на правах партнерства. Можна без перебільшення казати про позитивну динаміку розвитку громадянського суспільства в регіонах у сфері захисту прав інвалідів.

В рамках реалізації проекту “Посилення адвокаційної спроможності громадських організацій Одеської області” в місті Іллічівськ, який виконується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України», за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, представниками спортивного клубу інвалідів Одеса-Баскет та благодійного фонду «Прометей» був повністю розроблений Проект міської цільової Програми “Регіональний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів” на період до 2020 року». Ініціативне звернення з пропозицією про проведення круглого столу для презентації цього проекту було надано міському голові Хмельнюку В.Я.

Маємо сподівання на подальше продовження раціональної співпраці міської влади міста Іллічівська з представниками громадських організацій, що вкотре підтвердить Європейську спрямованість діяльності усіх органів державної влади в Україні.

Керівник проекту,
Петраш Є.А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*