У Мелітополі відбулася VII обласна спартакіада серед інвалідів

У Мелітополі (Запорізька область) на спортмайданчиках парку культури і відпочинку імені Максима Горького пройшла VII обласна спартакіада інвалідів, присвячена пам’яті народного депутата України Олега Олексенка. Серед численних учасників була і збірна команда Приазовського району, яка цього року поповнилася 8 новими учасниками – разом честь району відстоювали 16 спортсменів. Такі змагання дають людям спрагу перемоги, силу духу, бажання жити цікаво, рухливо, всебічно розвиватися, дарують цікаве проведення часу, спілкування з друзями та знайомими. Це прекрасно розуміє народний депутат України, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Артем Пшонка, який надає всебічну допомогу людям з обмеженими можливостями. Ось і цього року представники Приазовського товариства «Милосердя» звернулися до громадської приймальні парламентарія з проханням про придбання спеціальної форми для змагань. Артем Пшонка через благодійний фонд «Роби добро» оперативно надав форму для людей з обмеженими можливостями, за що вони висловили йому величезну подяку.

Також під час заходу від Всеукраїнської організації інвалідів за активну участь у громадському житті, за особистий внесок у реалізацію програми соцзахисту інвалідів було вручено грамоту заступнику голови Приазовської райдержадміністрації Ларисі Поляковій.

У програмі спартакіади були такі види, як містечка, фігурна їзда на колясках, біг на 60 м у жінок і 100 м у чоловіків, стрибки у довжину з місця, дартс і баскетбол.

«На старт у нас вийшли не тільки молоді люди, але й спортсмени похилого віку, – зазначила голова Запорізького обласного об’єднання Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Жанна Лаврентьєва. – Один учасник 1939 року народження зважився пробігти стометрівку! Його ровесники також демонструють азарт і бажання перемогти. Вони всю душу вкладають в улюблену справу».

Учасники змагань з ентузіазмом і завзяттям ішли до фінішу. Всі хотіли здобути перемогу, яка дає можливість битися із ще сильнішими суперниками на наступному етапі у Криму.

Приазовська збірна – 2 призових місця. Наталія Захаренкова посіла 3-є місце в забігу на 60 м, а Антоніна Скуйбіда – 3-є місце з городків серед жінок.

Фінальний етап спартакіади пройде у с. Піщане на березі Чорного моря, на спеціальній базі, обладнаній для людей з обмеженими можливостями.

Прес-служба Запорізької обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*