Чужої біди не буває

Чужої біди не буває

Літо – пора відпочинку та подорожей. Особливо прекрасна влітку природа – шумить зеленими листками ліс, дозрівають ягоди, розквітають квіти. Приємно зайти в сутінок лісу й зникнути від денної спеки.
Але не всі однаково можуть милуватися цією красою: є люди, які по-особливому живуть, по-особливому відчувають і по-особливому cприймають світ. Це – діти та молодь з особливими потребами, які проходять реабілітацію в комунальному закладі «Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» та в Кузнецовському міському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Велику допомогу у можливості сприймати радість життя, у формуванні їх світогляду, покращенні стану здоров’я роблять працівники Центру. Але приємно відмітити і те, що є люди, яким не байдужа чужа біда, які намагаються близько зазирнути їй у вічі та допомогти неповносправним людям жити повноцінним життям.
Нещодавно до нашого Центру завітали в гості депутати ВО «Батьківщина» на чолі з т.в.о міського голови І.В.Куцом та Б.М.Мікульським (помічник народного депутата О.Р.Абдулліна). Ці люди добре знають потреби наших буднів і прийшли з добрим словом та подарунками. Цього разу, із-за сприяння та фінансової підтримки народного депутата Верховної Ради Абдулліна Олександра Рафкатовича, в дарунок діти отримали 2 красиві, затишні альтанки. Під їхнім дахом вони зможуть послухати цікаву казку, пограти в ігри і просто заховатися від сонечка і дощику. А для організації харчування, для зберігання продуктів на харчоблоці – великий, двохкамерний холодильник, який був досить нагальною потребою в діяльності закладу.
Вам, шановний Олександре Рафкатовичу, від імені дітей і їх батьків, працівників Центру – щирі слова подяки за розуміння і небайдужість, підтримку і допомогу. Шани Вам людської і рясних божих благословінь. Нехай добро, яке Ви творите людям, повернеться Вам сторицею.
Правду кажуть – чужої біди не буває. І ми в цьому переконалися. Дуже хочеться, щоб таких чуйних і розуміючих людей було більше -і тоді світ стане милосерднішим.

Колектив працівників, дітей та молоді
Кузнецовського міського центру реабілітації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*