ХХІІ літні Дефлімпійські ігри стали для України найуспішнішими за всю їх історію – Азаров

ХХІІ літні Дефлімпійські ігри стали для України найуспішнішими за всю їх історію – Азаров

Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав спортсменів-інвалідів з вадами слуху з успішним виступом на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх, які проходили у Софія (Болгарія) 25 липня – 4 серпня.

Про це повідомляє урядовий портал.

«ХХІІ літні Дефлімпійські ігри в Софії були найуспішнішими за всю історію участі українських спортсменів у Дефлімпійських іграх, адже українські спортсмени здобули рекордну кількість медалей. За кожною з них – величезні зусилля, сила духу, непереборне бажання самореалізуватись, досягати вершин наперекір всім випробуванням долі. Своїми спортивними досягненнями Ви вкотре підтвердили здатність українців до перемоги, попри всілякі труднощі та перепони», – зазначив глава уряду.

Він побажав спортсменам та їхнім тренерам міцного здоров’я, успіхів у житті, волі до перемоги та нових спортивних досягнень.

За підсумками участі в ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх збірна України здобула 88 медалей (21 золоту, 30 срібних та 37 бронзових) і посіла другу позицію в загальному командному заліку, поступившись лише збірній команді Російської Федерації (67 золотих, 52 срібні, 58 бронзових нагород). На третій позиції закінчила змагання збірна команда Кореї, яка здобула 19 золотих, 11 срібних, 12 бронзових нагород.

www.ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*