Українські ЗМІ допоможуть «Читати на рівних»

Українські ЗМІ допоможуть «Читати на рівних»

Вже 36 видавничих домів підтвердили участь у благодійному проекті «Читати на рівних».

Про це йдеться у прес-релізі, наявному у розпорядженні Укрінформу.

«Вже 36 видавничих домів підтвердили, що підтримують кампанію, а це означає, що в 110 друкованих виданнях із загальним разовим накладом близько 6 млн екземплярів буде розміщено макети, що закликають пожертвувати гроші на книги для незрячих дітей», – зазначається у прес-релізі.

В середині серпня такі макети побачать читачі журналів Vogue, “Караван історій”, “Жіночий журнал”, “Жіночий журнал “Здоров’я” та ін. На початку вересня до кампанії підключаться газети «Сьогодні», «Комсомольська Правда в Україні», «Аргументи і Факти Україна», «Теленеделя», журнали «Ліза», «Люблю готувати» і багато інших.

Наприкінці липня пішов у друк перший рекламний макет благодійного проекту «Читати на рівних». Завдання проекту – зібрати мінімум 2 млн грн на видання 4200 екземплярів художніх книг для дітей шрифтом Брайля. Проект створений за ініціативою Національної асамблеї інвалідів України за підтримки Української асоціації видавців періодичної преси.

Юридичні і фізичні особи можуть робити благодійні внески без оплати комісії через численні каси відділень «Приватбанку», термінали самообслуговування і інтернет-сервіс «Приват24». Усі охочі перерахувати кошти для друку книг шрифтом Брайля можуть скористатися наступними реквізитами:

Одержувач платежу : ВОО НАІУ; код ЄДРПОУ: 26114037; банк одержувача: ПАТ КБ «Приватбанк»; номер рахунку 26001052716164; код банку (МФО): 300711; призначення платежу: благодійний внесок на тактильні книги для незрячих дітей.

www.ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*