ВГО «Народна академія творчості інвалідів», вже вдруге, проводить навчальні курси

З 12 по 16 серпня 2013 року, в місті Шепетівка у приміщенні Меморіального музею Миколи Островського, ВГО «Народна академія творчості інвалідів», вже вдруге, проводить навчальні курси з журналістської, літературно-поетичної, образотворчій та декоративно-ужиткової майстерності для творчо обдарованих інвалідів України.

Такі курси для інвалідів академія проводила також у минулому році і вони виявилися дуже цікавими для інвалідів, бо отримати такі спеціальні знання і поспілкуватися з провідними фахівцями в Україні для інвалідів майже неможливо.

Цього року навчання на курсах пройдуть більш як 60 осіб.
Цикл курсів присвячено 100-й річниці з дня смерті видатної української поетеси Лесі Українки. Учасники курсів отримали цільові домашні завдання до цієї події, які будуть предметом обговорення підчас курсів. Крім того учасники отримають масу нової цікавої інформації та практичних навичок по відповідній тематиці. Також вони отримують завдання до наступного циклу курсів.

Заняття проводяться відомими фахівцями.
Кращі роботи, зроблені підчас курсів будуть представлені на всеукраїнських виставках, в тому числі і на виставці до Міжнародного дня інвалідів, надруковані в літературно-поетичних збірках тощо.
Будемо раді побачити ваших фахівців під час проведення цих курсів.

Додаткова інформація за тел.: 044)361-95-87, (050) 5376546 та
E-mail : ,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*