Хто більший інвалід: Рудьковський чи Мельник?

«Треба влаштувати перегони серед українських політиків на інвалідних візках, – запропонував у себе в блозіСергій Руденко. – При владі вони пересуваються виключно на “мерсах”, а потрапивши на лаву підсудних – на інвалідних візках». «Спершу “косив” Рудьковський – після польоту до Парижу із Ніколаєнко. Тепер ось “дурку” включає Петро Мельник

Нагадаємо, що ректор Податкової академії Петро Мельник був затриманий в момент отримання хабара у розмірі 120 тис. грн від родичів абітурієнтів. Затримання проводили міліція та головне управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів та зборів.

До зали суду 28 липня Мельника доставили на інвалідному візку. Під час засідання він поскаржився на здоров’я і ліг на лаву. Після засідання його забрала «швидка» з підозрою на гіпертонічний криз.

А от 19 березня 2012 року, коли проходили вибори мера м.Глухів натяку на будь-яку хворобу у Петра Мельника й близько не було. Навіть навпаки. Цьому вистачило сил підняти і спробувати винести з дільниці народного депутата Ірину Геращенко. І він це б зробив, якби йому не завадили спостерігачі.

А скандальний екс-міністр транспорту Микола Рудьковський сів до інвалідного візка після арешту за рішенням Печерського районного суду Києва Проти нього порушено кримінальну справу за привласнення коштів в особливо великих розмірах.

За бюджетні гроші міністр літав у Париж. За інформацією Служби безпеки України, Рудьковського супроводжувала ”Міс Україна-2001” Олександра Ніколаєнко. Платникам податків політ коштував 400 тис. грн.

Спочатку екс-міністр перебував у Чернігові на підписці про невиїзд. Але порушував її умови. Тож в лютому 2008 року його затримали у Києві співробітники СБУ. Прес-секретар екс-міністра Вікторія Бутенко повідомила, що нещодавно Рудьковському зробили операцію на спині. 9 лютого ввечері він проходив обстеження у клініці ”Борис”.

18 лютого Микола Рудьковський був звільнений з під варти.

Цікавим фактом, в додаток до історії Рудьковського є те, що скандальний міністр в наступні роки був постійним учасником Віденського балу, що проходив в Києві. Ба, навіть більше, в березні 2009-го Микола Рудьковський разом зі своєю супутницею стали кращою парою вечора. Смішно, але за перемогу він отримав безкоштовний авіаквиток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*