Мрії збуваються

У Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка відбулась презентація робіт «Мої мрії…» Дмитра Мігалецького. Цей художник – слухач Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, і виставку організували у рамках проекту «Простягни руку допомоги» як програму «Бібліоміст».

Керівник проекту Галина Добровольська розповіла, що має щастя допомагати та втілювати в життя мрії таких талановитих людей. З Дмитром вони познайомилися раніше, адже він, за умовами проекту, вчився працювати на комп’ютері у бібліотеці.

Сам хлопець отримує задоволення від того, що його роботи побачили світ.
– Творити почав ще з ранніх літ, милуючись річкою, яка протікає через рідне село. Пишу завжди коли є натхнення. Цей проект і сьогоднішня виставка допомагають іти вперед, дають неймовірну підтримку та віру в майбутнє!» – із захопленням каже молодий художник.

У заході взяли участь директор Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів Орест Микицей, художник-живописець, голова Чернівецького осередку НСХУ Ігор Хілько, культорганізатор Яна Барицька, слухачі центру та працівники закладів культури.

Працівники бібліотеки, Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів та представники спілки художників домовились про подальшу співпрацю у рамках проекту «Простягни руку допомоги» програми «Бібліоміст». Адже така робота втілює в життя мрії талановитих людей.

Алла ПИРОГІВСЬКА.
Фото автора

gazeta-bukovyna.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*