Урядовий уповноважений з прав інвалідів ознайомився з продукцією київського протезного заводу

Урядовий уповноважений з прав інвалідів ознайомився з продукцією київського протезного заводу. інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів ознайомився з продукцією київського протезного заводу. інвалідів

Олексій Журавко відвідав одне з підприємств промислового об’єднання «Укрпротез». Під час візиту до Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства Урядовий уповноважений з прав інвалідів оглянув зразки продукції, що виготовляється для потреб людей з обмеженими можливостями, а також ознайомився з самим процесом виготовлення протезів та ортопедичного взуття.

«Дякую кожному працівникові за те, що поставили на меті зробити життя інвалідів зручнішим. Ви не зупиняєтеся на досягнутому й постійно працюєте над удосконаленням та розробкою нових моделей протезно-ортопедичних виробів. Адже розумієте, що людям з інвалідністю не потрібні засоби реабілітації з обмеженими можливостями», – заявив Олексій Журавко, перебуваючи у виробничих цехах Київського КЕПОП.

Оглянувши протезно-ортопедичну продукцію, урядовець високо оцінив представлені зразки модельного взуття. Хоча не обійшлося й без рекомендацій щодо покращення іншої продукції київського підприємства.

Урядовий уповноважений з прав інвалідів також поспілкувався з майстрами цехів та пацієнтами стаціонарного відділення первинного та складного протезування про забезпечення інвалідів засобами реабілітації. Усіх найбільше хвилювало вирішення питання щодо збільшення фінансування підприємства, що надасть можливість наростити обсяги виробництва та допоможе запобігти виникненню черг на протезування.

Довідково

Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство (ККЕПОП) працює більше дев’яноста років. Головною метою діяльності підприємства є задоволення потреб інвалідів в протезно-ортопедичних виробах.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*