До Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому приєдналися ще 6 громадських організацій

До Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому приєдналися ще 6 громадських організацій. дорадчого комітету, інвалідів

До Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому приєдналися ще 6 громадських організацій. дорадчого комітету, інвалідів

Потенціал Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів та пошук нових форм роботи з владою спонукають громадські об’єднання до співпраці. Так, ще шість всеукраїнських громадських організацій інвалідів подали заявки на включення до складу Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів.

До 15 організацій-членів дорадчого органу приєдналися Всеукраїнська молодіжна громадська організація інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії», Всеукраїнська громадська організація «Творче об’єднання «Студія ДІМФО», Всеукраїнська профспілка працездатних інвалідів, Всеукраїнська громадська організація «Спілка шахтарів-інвалідів, потерпілих на виробництві та козацтва України», Український національний фонд допомоги інвалідам Чорнобиля та Всеукраїнська громадська організація «Центр туризму інвалідів України». Таке рішення одноголосно було прийнято членами Дорадчого комітету на засіданні, яке відбулося 2 жовтня 2013 року.

«Приємно, що наша команда однодумців розширюється. Приєднання нових громадських об’єднань є свідченням того, що ви довіряєте та готові співпрацювати з владою. Ваші організації робили і роблять чимало для захисту прав осіб з інвалідністю. Своєю діяльністю ви допомагаєте вирішити низку завдань, поставлених перед суспільством та Урядом», – під час свого виступу сказав Олексій Журавко.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*