Всеукраїнський семінар “Рак молочної залози. Методи психологічної допомоги”

1 16 logo 2. психологічної допомоги, рак молочної залози, інвалідів

1 16 logo 1У Волинській області відбувся Всеукраїнський семінар “Рак молочної залози. Методи психологічної допомоги”, який провела Всеукраїнська спілка громадських організацій “Конфедерація громадських організацій інвалідів України” за підтримки Міністерства соціальної політики України та Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України.

Метою проведення заходу було сприяти підвищенню обізнаності і поінформованості населення України щодо проблеми раку молочної залози, факторів ризику розвитку РМЗ, ранньої діагностики та успішного лікування РМЗ; сприяти психологічній реабілітації жінок хворих на рак молочної залози.

В рамках семінару для учасників були проведені тренінги з питань психологічної допомоги жінкам, хворим на рак молочної залози, а також організовано зустріч з представниками Волинського обласного онкодиспансеру, Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування i протезування ПО “Укрпротез”, Ковельського протезно-ортопедичного цеху, управління праці та соціального захисту населення м. Ковеля Волинської області, Київського міського центру здоров’я, Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи.

Учасники заходу обговорили питання з покращання якості та доступності медичної допомоги хворим на злоякісні новоутворення, здійснення заходів щодо вторинної профілактики онкологічних захворювань, підвищення ефективності лікування, зниження летальності онкологічних хворих і смертності населення від злоякісних новоутворень.

В заході взяли участь представники 13 областей України: Волинської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської, Черкаської, Чернігівської, АР Крим, м.Київа.

Захід відбувся за адресою: Волинська область, Ковельський район, Волинський обласний санаторій матері і дитини “Турія”.

Державна служба з питань інвалідів та ветеранів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*