Представники Урядового уповноваженого взяли участь у роботі Всеукраїнського з’їзду жінок-інвалідів

1 22 donna 19102013 2. жінок-інвалідів

1 22 donna 19102013 1

Представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка взяли участь у роботі Всеукраїнського з’їзду жінок-інвалідів, які перенесли операцію з діагнозом рак молочної залози. Особливість зібрання обумовлена проведенням 20 жовтня Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози.

Організатором заходу стала потужна всеукраїнська громадська організація «Донна», яка на сьогоднішній день об’єднує близько 145 тисяч активних представниць прекрасної статі.

Під час свого виступу представник Уповноваженого Володимир Маслаков найактивнішим членам організації «Донна» вручив Подяки від Урядового уповноваженого з прав інвалідів та висловив вдячність усім присутнім за реалізацію багатьох соціальних проектів, зокрема за реабілітацію жінок-інвалідів, консультування та надання їм психологічної допомоги.

«У кожної з вас своя історія, проте сьогодні маєте одну спільну мету – допомогти дізнатися, зрозуміти та побороти цей страшний діагноз. Щодня ви знаходитеся пліч-о-пліч з онкохворими, знаєте про наболіле і робите все можливе, аби вони могли вести повноцінний образ життя, консультуєте та допомагаєте протидіяти «хворобі XXI століття», – йшлося у зверненні Олексія Журавка до учасників з’їзду.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*