Жінка-інвалід не може вийти з дому, бо їй зрізали пандус через елітних сусідів (ВІДЕО)

1 11 383882862 2. пандус

1 11 383882862 1Поруч із будинком, де мешкає жінка, знаходяться елітні котеджі – пандус заважав їм проїхати.

Мешканка селища біля Ялти не може самостійно вийти з власної оселі, йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок.

Все через те, що чиновники зрізали пандус, за допомогою якого жінка-інвалід діставалася вулиці. Конструкцію знесли, бо вона начебто заважала виїжджати автомобілям сусідів.

Надія Верьовочкіна ледь долає півтора метра вгору по сходах, щоби зайти у власний будинок. Після гіпертонічного кризу жінка частково паралізована.

Бетонний пандус для інвалідного візка зробили. Та скаржитися почали сусіди – мешканці елітних котеджів, яким конструкція заважала проїжджати на авто.

Будинок жінки-інваліда міститься в елітній Лівадії – біля Ялтинського заповідника на березі моря. Заможні сусіди, каже вона, подали до суду. Позов підтримала і селищна рада.

“Вона самовільно встановила пандус, знаючи про те, що пандус вона встановила на дорозі, яка запроектована як під’їзні шляхи до будинків кількох громадян і інших під’їзних шляхів у них немає”, – у свою чергу каже юрист виконкому Лівадійської селищної ради Наталя Трофименко.

Суд постановив зняти опалубку – дерев’яні дошки, що тимчасово підпирали пандус. Але разом з ними знесли і сам пандус.

У селищній раді запевняють, що провина у цьому судових виконавців. Мовляв, саме державний виконавець пояснював робітникам, що саме потрібно ламати. А от у виконавчій службі говорити про це не хочуть.

Тим часом пенсіонерка жити далі в елітній кримські Лівадії не може. Без пандуса вона сама не здатна вийти з дому. Тож збирає речі, щоби переїхати до доньки – в однокімнатну квартиру.


Кореспондент ТСН Вікторія Орел

TCH.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*