У Херсоні викрито псевдоінваліда, який випрошував гроші в автомобілістів (ФОТО)

1 17 PM918image001 1 2. гроші

Злочин проти моральності скоїв у Херсоні громадянин однієї з сусідніх держав. Прикидаючись інвалідом на візку, який втратив ногу під час служіння у “гарячій точці” на Близькому Сході, шахрай випрошував гроші на оживленій автотрасі обласного центру.

1 17 PM918image001 1

До працівників відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС, звернулись автомобілісти. Їх турбувала доля одинокого 30-річного інваліда. Водії припускали, що чоловіка примушують випрошувати гроші. Коли працівники міліції перевірили інформацію, то з’ясувалось, що псевдоінвалід обдурив близько сотні людей.

Інвалідний візок він купив через інтернет-магазин. Підгинаючи одну ногу, він виїжджав на трасу. Його “робочий” день починався о восьмій ранку і тривав до п’ятої вечора. Водіям розповідав, що інвалідом став на війні. Начебто через каліцтво його кинула дружина і він змушений заробляти на життя випрошуванням милостині. Водії співчували чоловіку і давали гроші. За день шахрай заробляв від 250 до 500 гривень. А з початком сутінків ховався на пустирі. Там він складав візок та викликав таксі, щоб повернутися додому.

1 17 PM385image002 2

1 17 PM891image001 3

Своїм вчинком чоловік дискредитував чесне ім’я справжніх військових, які втратили здоров’я, виконуючи бойові завдання. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.190 Кримінального кодексу України “Шахрайство”.

СЗГ УМВС України
в Херсонській області

МВС УКРАЇНИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*