День Св. Миколая в Пущі Водиці! (ФОТО)

1 23 IMG 4552 1 2. інтернату

Київ. 19 грудня 2013 року діти школи-інтернату з вадами зору №4 у Пущі Водиці зустріли день Святого Миколая так, як це і потрібно: несподівано, радісно і з подарунками! Новорічна казка, шоу мильних бульбашок та виступи артистів організовані командою волонтерів фонду «Україно! Я за тебе!» принесли незабутні враження на все життя до кожного вихованця в цей святковий ранок.

А все почалося з простого бажання команди 12 свідомих людей об’єднатися і створити щось хороше для цього світу… подарувати дітям радість перед новим роком. Так народився проект “Подаруй Дитині Свято” (svjato.org.ua). Збіг обставин привів організаторів до Пущі Водиці, а саме інтернату №4, де навчається 198 вихованців: діти-інваліди з вадами зору та інваліди дитинства, діти матерів-одиначок, діти з малозабезпечених сімей, та напівсироти які потребують тепла та піклування ­ особливо в період новорічних свят.

До проекту вдалося залучити сотні людей хто розділяв бажання створити свято: на благодійній основі до проекту залучились шоу-группа Альтана, спортивний хореографічний ансамбль Візінова, соліст-саксофоніст Іван Михайлов, колектив барабанщиць Киянка, DJ TanyaSun і ведуча Оксана Поліводу. Святковий концерт складався з двох частин: дитячої програми з казкою для дітей, та дорослої програми з виступами естрадних колективів. Після свята кожна дитина отримала подарунки і листівки, які були індивідуально підготовлені для кожного вихованця десятками звичайних людей, які вирішили допомогти в організації. Також в програмі свята були поздоровлення від зірок української естради (Alyosha та Віталій Козловський), а учениці 12-го класу отримали сертифікати на випускні наряди від українського дизайнера Lia Syn. Спонсором свята також стала компанія GlogalLogic яка зібрала зусиллями працівників та компанії кошти на купівлю ортопедичних матраців. За словами вихователя молодших класів інтернату Марії: “Такого свята Святого Миколая в історії інтернату ще не було!”.

Волонтери щиро сподіваються, що всі учасники заходу і ті люди, увагу яких він привернув, будуть і далі створювати позитивні враження, якісне спілкування та атмосферу свята на тільки серед своїх близьких та рідних, а також для інших людей.

Про фонд

Благодійний Фонд “Україно! Я за тебе!” було створено у квітні 2007 року ініціативними небайдужими до чужої біди людьми ­ випускниками Лідерської Програми центру “Рішення та Перспективи”. У 2010 він отримав статус міжнародного (свідоцтво державної реєстрації серії А01, No 215098, від 16.03.2010 року у Голосіївській районній адміністрації м. Києва). За весь період діяльності активістами фонду було реалізовано понад 80 благодійних проектів на загальну суму 8,5 млн. грн.

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

День Св. Миколая в Пущі Водиці!. інтернату

Дизайнер Lia Syn Дизайнер Lia Syn

Благодійний Фонд “Україно! Я за тебе!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*