Що може бути кращим і приємнішим за радісну посмішку малечі?

1 26 IMG 1360 2 2. дітей

1 26 IMG 1360 2

Особисто мені здається, що в такі моменти людина найщасливіша в світі.

Як відомо, 19 грудня відзначається День Святого Миколая – свято якого чекає кожна дитина.

Саме цього дня Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» спільно з Кіровоградською міською організацією інвалідів «Сила духу» проводили акцію «Подаруй дитині свято». Сім’я Олександра та Антоніни Шевченко люб’язно надали приміщення і відповідно підготували його до прийому малечі.

В приміщені де відбувалася основна частина свята, було відкрито виставку робіт дітей з обмеженими фізичними можливостями. На свято завітали гості на чолі з міським головою Саінсусом Олександром Дмитровичем. Гостей вразив талант наших діточок. Вони з цікавістю оглянули творчі роботи, привітали дітей та передали дарунки від Святого Миколая. Великий обсяг роботи виконали працівники закладу ресторану «Гранд Каньон», спекли чудовий торт, піцу та приготували смачні і тістечка.

Народний депутат України Андрій Табалов, який постійно опікується долею наших діточок в своїй листівці привітав дітей зі святом та подарував солодкі подарунки.

Міське управління культури також прийняло активну участь у підготовці свята, завдяки котрому його відвідав Святий Миколай та його помічниця.

Дітвора весело кружляла біля красуні-ялинки, яку люб’язно подарували працівники лісового господарства.

Велику частину сердечного тепла подарували – ГО «Фортеця» – Юлія Шкурупій, Шепельська Наталя Миколаївна, Бойко Оксана Пилипівна, Дунаєва Оксана Григоріївна, Лисенко Оксана Миколаївна, Ілляньова Ганна Андріївна, торговий дім Олександрія «БЛІГ», КОВУФМХБО «Армія Спасіння» на чолі з головою громади Хохотовою Іриною Юріївною.

Дякуючи саме чудовим помічникам Святого Миколая діти були безмежно раді та вдячні за чудове свято!

Голова КМОІ «Сила Духу» – Олександр Переверзєв
ГО «Серце матері» – Людмила Шукрута

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*