Благодійна акція «З долоньки в долоньку» (ФОТО)

1 27 IMG 1637 2 2. організації

Кіровоград. В храмі Афанасія Афонского пройшла традиційна щорічна благодійна акція «З долоньки в долоньку» для дітей з особливими потребами підопічним організації «Серце матері», започаткована товариством «Православна Просвіта».

Духовник організації отець Сергій провів службу за здоров’я наших діточок та їх батьків, подякував всім присутнім не байдужим прихожанам за благодійність та милосердя. Кожна дитинка отримала іграшку та солодкий подарунок.

Голова організації «Серце матері» подякувала всім «Хочеться низько схилити голову і стати на коліна перед усіма тими людьми, які не забувають таких діток і турбуються про них. Адже це – надзвичайно великий труд, який під силу лише справжнім християнам. Ці люди не на словах, а на ділі виконують головну Євангельську заповідь: “Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закон Христовий”. Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є ДОБРОТА, що здатна творити чудеса. Милосердя не буває надмірним».

1 27 IMG 1612 1

1 27 IMG 1637 2

1 27 IMG 1650 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*