Незламність духу в творчості

1 28 1 in-text-Изображение-278 2. бібліотеки, діти

1 28 1 in-text-Изображение 278 1«Незламність духу в творчості» – саме таку назву має цикл заходів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка, присвячених творчості людей з обмеженими можливостями та особливими потребами.

Загальновідомо, що всі діти талановиті, але діти-інваліди або діти з особливими потребами, як коректно їх називають, талановиті особливо. В цьому можна переконатись, відвідавши виставку робіт учнів НВО «Спеціальної ЗОШ №1», що відкрита до перегляду з 25 лютого у відділі сприяння технічній творчості молоді.

Здається метелик, вирізаний з дерева, от-от полетить… А скільки ж зусиль потрібно було докласти непосидючому хворому хлопчику, щоб його зробити! А як вчитель зміг навчити таку дитину – залишається загадкою, дивом. Вчителі НВО «Спеціальної ЗОШ №1» кожного дня здійснюють подвиг і не помічають цього.

Кульбабки на картині, зробленій з ниток, клаптиків тканини, намистинок, переносять тебе на казковий зелений весняний луг. А шматочок торта з паперу та піцу з тканини так і хочеться з’їсти.

Характерною особливістю всіх робіт членів гуртка під керівництвом Хлопецької О.В. є позитив, який вони випромінюють, як і діти, що їх створили. Мета виставки: показати, що якщо людина обмежена в чомусь одному, вона має талант в іншому. Я думаю, що ці люди створені Богом, як приклад нам – здоровим. Ми маючи руки, ноги, розумну голову не повинні розтрачувати життя даремно, а прагнути створити щось гарне, корисне і зробити світ кращим.

Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з виставкою, що працюватиме у відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка до 15 березня 2014 року.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний – субота

«tusovka.kr.ua» +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*