Професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами

1 02 3 екскурсія-в-басейн 2. дітей-інвалідів

1 02 3 екскурсія-в-басейн 1

Одним з пріоритетних напрямів діяльності служби зайнятості є організація роботи з інвалідами. Тож, 28 травня Кузнецовський міський центр зайнятості організував професіографічну екскурсію в басейн “Енергетик” для дітей та молоді з особливими потребами, якими опікується Комунальний заклад “Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів”.

Метою цього заходу було показати цим дітям з інвалідністю, що вони не самі, що їм допоможуть в розширенні та поглибленні знань професійної орієнтації, повірити в свої сили, а також, якщо потрібно, наочно продемонструвати в чому полягає вся привабливість тої чи іншої професії.

Напередодні начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук розповіла дітям вже про професії, які “живуть” в басейні, але розповідь — це одне, а хотілося б побачити.

Отож, один із тренерів Вадим Міткевич провів для дітей-інвалідів екскурсію по басейну, розповів у чому полягає його професія, вимогами до неї, продемонстрував як він займається з дітьми плаванням та запросив гостей самим відвідувати басейн та поплавати, адже це корисно для здоров’я.

“Представники центру зайнятості вже постійні гості в центрі реабілітації дітей-інвалідів, тож дуже приємно спостерігати в кінці заходу, що діти чекають з нетерпінням вже чергової зустрічі” – зазначила вихователь Никритюк Ірина.

Кузнецовський міський центр зайнятості

Кузнецовськ. Офіційний веб-сайт міської ради та виконавчого комітету

1 реплік к “Професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами”

  1. Лариса :

    Центру зайнятості, не екскурсіії потрібно організовувати, а реально працевлаштовувати людей з інвалідіністю та сприяти у створенні робочих місць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*