Незвичайна виставка відкрилася у Рівному (ВІДЕО)

1 11 2 175289. підприємстві

На ній представлені звичайні речі, проте зроблені незвичайними людьми. На базі Рівненського навчально-виробничого підприємства Українського товариства глухих, що на вулиці Млинівській інваліди з вадами зору та слуху вирішили показати рівнянам, що виробляють на своїх підприємствах, повідомляє “Телерадіокомпанія “Рівне 1”.

На підприємстві УТОГ у Рівному працює 83 людини. Із них 57 інваліди 1-2 групи. Ці люди практично нічого не чують, проте це не заважає їм виробляти практичні меблі – від тумбочок до шаф. Їх продукцію добре знають у нашому місті не тільки прості рівняни, але медики та освітяни. Адже і для них на підприємстві виготовляють необхідні меблі.

Зацікавити своєю продукцією рівнян прагнуть і представники рівненського УТОСу. У них на підприємстві працює 64 інваліда 1-2 групи. Виготовляють щетинисті вироби, дерев’яні. Та, не повірите, шиють якісний одяг.

Для інвалідів, що працюють на цих підприємствах – робота дуже важлива. Адже допомагає вижити у складні часи та зробити гроші на лікування. І щоб про них не забували рівняни вони вирішили зробити своєрідну виставку, на якій представили практично усі свої вироби. На Млинівській, 29 вона працюватиме ще два тижні.

Наталка Пастухова. Ігор Прокопчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*