У змаганні з ловлі риби серед людей з обмеженими фізичними можливостями переміг Сергій Максімов

1 04 1 рибка 2. змагання, ловлі риби

1 04 1 рибка 1У суботу, 26 липня, ГО «Гармонія» провела змагання з ловлі риби для людей з інвалідністю. Захід відбувся на озері «Цукерня» у селі Зарванці. Серед 14 учасників перемогу здобув Сергій Максімов, зловивши три карасі. Після змагань для усіх учасників зварили юшку та насмажили риби на мангалі, що стало гарним доповненням до спільного активного відпочинку на природі.

26 липня відбулися змагання з ловлі риби поплавковою оснасткою для людей з інвалідністю. Організатором заходу виступила ГО «Гармонія».

Загалом у змаганні взяло участь 14 людей. Перше місце посів Сергій Максімов, який зловив три карасі, друге – Андрій Щербацький з уловом у два карасі і третє – Андрій Човган, він зловив коропця.

«Змагання сподобалося усім учасникам. Ми чудово провели дозвілля у дружньому колі. З улову ми приготували юшку та смажену на мангалі рибу», – каже організатор змагань, координатор з організації активного відпочинку ГО «Гармонія» Андрій Щербацький. Також Андрій Щербацький зазначив, що за умов хорошої погоди восени буде проведено ще одне подібне змагання з ловлі риби.

Вінницька міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*