Світловодчанин на візку організовує пробіг Європою

1 15 3 watermarked---6269 2. візку

1 15 3 watermarked---6269 1

Інвалід першої групи зі Власівки (Світловодський р-н) Іван Ареф’єв збирається на візку проїхати Україною та країнами Європейського союзу. Мета – встановити рекорд, зміцнити зв’язки з європейськими діячами та привернути увагу громадськості до подій у Східній Україні.

У планах світловодчанина – проїхати територією України, Польщі, Німеччини і фінішувати біля стін Європейського Парламенту – французькому Страсбурзі.

Пробіг Іван разом зі своїм товаришем розпочне у Кіровограді з площі Героїв Майдану 19 серпня о 10:00.

«Я їхатиму на візку. Разом зі мною буде супроводжуючий на велосипеді. У Львові до нас приєднається ще один інвалід на візку. Хочу, щоб громадськість знала про наш пробіг і щоб політичні діячі також були в курсі, надавали відповідну адміністративну підтримку», – каже Іван Ареф’єв.

У червні «Гречка» писала про Івана Ареф’єва, який з високим, четвертим, результатом фінішував на 12 міжнародному марафоні Краковія (Cracovia Maraton). Він щороку проводиться у польському старовинному місті Кракові. Тоді світловодчанин поділився з кореспондентом «Гречки» планами організувати пробіг «За мир в Україні!» маршрутом Донецьк – Страсбург. Через бойові дії на Сході України, він змушений був змінити попередній маршрут, проте від самої ідеї не відмовився.

Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка

1 реплік к “Світловодчанин на візку організовує пробіг Європою”

  1. Галина Гаевская :

    Удачного старта, хорошей погоды, надежных спутников, податливой дороги, выносливости – технике и колесам, крепкого здоровья – участникам, гостеприимных просторов и доступных городов! Слава – Украине и ее героям – заслуженная слава!!!
    На каком сайте будет освещаться пробег?
    Кто взял на себя информационное сопровождение?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*