Переселенці-інваліди із санаторію “Сперанца” будуть переведені до інших санаторіїв із належною технічною базою та забезпечені харчуванням

1 18 7 30349-1u 2. санаторії

За інформацією Департаменту соціального захисту населення Одеської обласної державної адміністрації переселенці-інваліди, які наразі проживають у санаторії «Сперанца» будуть переведені до інших санаторіїв, які мають належну матеріально-технічну базу. Буде наданий транспорт для перевезення цих осіб, і вони будуть забезпечені харчуванням. Також переселенці-інваліди внесені до реєстру інвалідів Одеської області та отримуватимуть ліки за державною програмою.

Окрім того, повідомляємо, що з метою вирішення питань переселенців, які тимчасово мешкають у санаторії «Сперанца» у грудні 2014 року фахівцями управління праці та соціального захисту населення Білгород-Дністровського виконкому міської ради з виїздом на місце було проведено з ними зустріч.

За інформацією наданою Департаментом соціального захисту населення Одеської обласної державної адміністрації для переселенців, які тимчасово мешкають у санаторії «Сперанца», та мають інвалідність, видано 12 крісел колісних, відремонтовано 6 крісел колісних, термін експлуатації яких не закінчився, та забезпечено 6 дітей-інвалідів ортопедичним взуттям та ортезами.

У кінці року до Сергіївки, де розміщений санаторій, було доставлено гуманітарну допомогу (засоби реабілітації).

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*