У Луцьку відбувся семінар з соціального захисту

1 27 1 173994 2. соціального захисту

Спільно із колегами із Івано-Франківська та Жешува (Республіка Польща) представники соціальних установ та організацій міста вивчали позитивні практики у сфері соціального захисту та працевлаштування неповносправних осіб.

Захід відбувся у рамках проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства, що реалізовує виконавчий комітет Луцької міської ради спільно із муніципалітетами Івано-Франківська та Жешува.

Під час заходу свою діяльність представили департамент соціальної політики, Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луцький міський центр зайнятості, навчально-методичний центр, Волинський обласний благодійний фонд «Переображення», Територіальний центр соціального обслуговування, Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».

Учасники зустрічі обговорили спільні проблеми у сфері соціального захисту та поділилися власними напрацюваннями. Черговий семінар у рамках проекту для представників установ та організацій соціального захисту відбудеться в Івано-Франківську. Також протягом проекту буде опрацьована Програма транскордонного співробітництва Жешува, Івано-Франківська та Луцька до 2020 року.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, 777905

Луцька міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*