Василь Шевченко: Мінсоцполітики ініціюватиме низку реформ у протезно-ортопедичній галузі

1 20 6 PM802image002 1 2. василь шевченко

1 20 6 PM802image002 1

Під головуванням Першого заступника Міністра соціальної політики Василя Шевченка за участю представників фонду соціального захисту інвалідів, користувачів протезно-ортопедичних виробів та громадських організацій інвалідів відбулося засідання експертної комісії Міністерства соціальної політики України щодо встановлення відповідності кваліфікаційним вимогам підприємств – кандидатів усіх форм власності на виготовлення, поставку, ремонт та технічне обслуговування технічних та інших засобів реабілітації.

Під час засідання Василь Шевченко наголосив на необхідності створення ефективної та дієвої моделі обслуговування людей з обмеженими фізичними можливостями.

Василь Шевченко зазначив, що Мінсоцполітики ініціюватиме низку реформ у протезно-ортопедичній галузі, зокрема щодо розширення ринку послуг протезної продукції та впровадження систематичних курсів з підвищення кваліфікації та перекваліфікації фахівців з протезування. Він також наголосив на необхідності активного залучення іноземного досвіду та налагодження співпраці з представниками волонтерських організацій.

«Спільно з представниками Міністерства охорони здоров’я такі дії дозволять запровадити повний цикл обслуговування за американським принципом та створити більш ефективну і дієву модель обслуговування людей з обмеженими фізичними можливостями», – наголосив Василь Шевченко.

1 20 6 PM223image004 2

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*