Влада має допомагати людям з обмеженими фізичними можливостями, – Кіхтенко

1 24 5 index 2. олександр кіхтенко

1 24 5 index 1

20 березня голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко з робочою поїздкою відвідав Слов’янськ.

Перебуваючи у місті, губернатор ознайомився зі станом справ на державному підприємстві «Слов’янський курорт». У минулому році за час окупації північної частини регіону збитки курорту склали понад 34 мільйони гривень. Разом з тим сьогодні тут вже відновили роботу спинальних відділень санаторію «Слов’янський», завершено реконструкцію другого поверху ортопедично-травматологічного корпусу. Це стало можливим завдяки співпраці з Європейським Союзом та Програмою Розвитку ООН.

Держпідприємство «Слов’янський курорт» розраховано на лікування та реабілітацію понад тисячі осіб одночасно, однак сьогодні його заповнюваність у рази нижча від потужності.

Олександр Кіхтенко доручив підготувати звернення до керівництва держави щодо сприяння у вирішенні проблем підприємства, зокрема, використання його лікувально-реабілітаційних потужностей в межах всієї держави. Окремо глава регіону звернув увагу на необхідність приділяти більшу увагу оздоровленню інвалідів.

– Влада має допомагати людям з обмеженими фізичними можливостями, – сказав Кіхтенко.

Окрім питань розвитку курорту, його керівництво звернулось до губернатора з проханням передислокувати військових, які сьогодні тут проживають, на базу відпочинку, що розміщена неподалік. Це дозволить прийняти на лікування та реабілітацію додаткову кількість людей, в тому числі учасників АТО.

Перебуваючи у Слов’янську, Олександр Кіхтенко зустрівся й з громадою міста. Губернатор обговорив з городянами існуючі тут проблеми та шляхи їх вирішення.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Донецька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*