Люди з обмеженими фізичними можливостями шукали своє кохання у Вінниці

1 23 1 87118bfb15564c415136cf8ce002afc3 XL 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

1 23 1 87118bfb15564c415136cf8ce002afc3 XL 1

Люди з обмеженими фізичними можливостями шукали собі другу половинку на всеукраїнському інтегрованому етнографічному фестивалі «Кохання з першого погляду», який відбувся 21 червня на території півострова «Бригантина».

Понад 50 охочих з різних регіонів України приїхали у Вінницю. Із них двадцять погодились взяти участь у конкурсі: 10 чоловіків та 10 жінок, які захотіли знайти собі кохання. Під час конкурсів вони обирали собі пару під музику, називали перших сім імен, які спадуть на думку на швидкість та виконували інші завдання організаторів.

Із учасників організатори вибрали три пари переможців, яким вручили призи та подарункові сертифікати на вечерю в одному з Вінницьких ресторанів. Також проводився збір коштів на лікування поранених в АТО, інвалідів, придбання медикаментів, апаратури та пересувного шпиталю біля Луганська.

Голова союзу організацій інвалідів України у Вінницькій області та організатор цього фестивалю Віктор Діденко відзначив важливість цього заходу:

— Наше завдання — адаптувати інвалідів до суспільства. Ми повинні допомогти таким людям, — сказав він.

Для учасників та гостей фесту виступали співаки, репери, хор «Дзвін», автори читали власні вірші. Серед них були і люди з обмеженими фізичними можливостями. Всі охочі могли купити собі сувеніри на пам’ять на невеличкому ярмарку, що розташувався недалеко від дійства. Вінниця поєднала в собі людей з Хмельниччини, Одещини, Чернігівщини та Полтавщини.

Андрій Лящук та В’ячеслав Пиріжкін поділилися своїми враженнями:

— Нам дуже сподобалось, дуже гарно виступають. Приємно, що про нас не забувають навіть в такий важкий для України час. Подобається, що приїхало нас так багато з різних міст. Ми можемо поспілкуватися.

Ну а по завершенню фестивалю приїхало таксі, та відвезло три пари переможців-щасливчиків до ресторану на вечерю.

Євгеній Цибрій

Фото автора

ВЛАСНО +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*